Het bedrijf iExist is gevestigd in Harderwijk Dat ligt centraal in Nederland en het is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Bij iExist werken specialisten in het ontwerpen van websites in WordPress. Dat is het grootste en meest gebruikte systeem om een website te laten draaien. Daarnaast is er veel kennis over de vindbaarheid van informatie op het internet en het ontwikkelen van webshops. Je kunt dus een website laten maken in Harderwijk. Belangrijk om te weten is, dat jouw website altijd maatwerk is. Het ontwerp en de functionaliteit sluiten uitstekend aan bij de wijze waarop jij de bedrijfsvoering doet.

Online verkoop

Het is behoorlijk intensief om de verkoop van producten helemaal vanuit een fysieke winkel te laten plaatsvinden. Een fysieke winkel is gebonden aan openingstijden, je hebt personeel nodig en de klanten moeten bereid zijn om naar je winkel te komen. Het is daarom goed om ook aandacht te besteden aan online verkoop. Daarvoor moet je een WooCommerce webshop maken. Dat is een systeem dat naadloos aansluit op je WordPress webshop en net zo eenvoudig te beheren is. Je zal zien dat een webshop naast de fysieke winkel zal zorgen voor een stijging van de omzet.

Vindbaarheid op internet

Om als bedrijf bekend te worden bij nieuwe klanten en meer producten te verkopen vanuit de webshop moet je bekend zijn op het internet. Dat betekent dat je hoog in de ranking van zoekmachines moet staan. Het is ook belangrijk om te werken aan de bekendheid via social media. Bij iExist is alle kennis aanwezig om dat te realiseren. Er wordt in eerste instantie gewerkt met de tools die daarvoor al in WordPress zijn ingebouwd. Maar de specialisten van iExist zullen je ook helpen om de teksten SEO en SEA vriendelijk te schrijven. Als je wilt kan dat schrijven van de teksten ook worden uitbesteed aan tekstschrijvers.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *