De V60 van Volvo wordt geproduceerd sinds 2010. Hij wordt het meest verkocht als ruime stationwagen. Er zijn honderden versies van beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken. Het meest opmerkelijk van deze krachtige en chique zakelijke auto is, dat hij ook in diverse elektrische uitvoeringen verkrijgbaar is. De V60 is ook erg populair als occasion. Door hem uit te rusten met een set nieuwe velgen ziet hij er weer als nieuw uit. Wij van Mudde Kok Parts combineren aanbiedingen van Volvo V60 velgen vaak met nieuwe banden. Het is immers zonde om op de nieuwe velgen oude banden te monteren.

Groot assortiment

Op het gebied van velgen is de keus erg groot. Bezoek onze website om erachter te komen welke aanbieding we voor je klaar hebben staan. Het selecteren van de juiste velgen voor jouw V60 is heel eenvoudig. De filters op de site bieden je de mogelijkheid om zowel op maat, kenteken als model te zoeken naar passende velgen. De meest nauwkeurige selectie krijg je te zien door je kenteken te gebruiken. Alle producten in het overzicht passen op jouw auto. Zoals je zult zien worden velgen vrijwel altijd in een voordelige combinatie aangeboden met nieuwe banden.

Mudde Kok Parts

Mudde Kok Parts is een autobedrijf met een passie voor het merk Volvo. Het bedrijf is gevestigd in Urk en heeft zijn deuren in 2012 geopend. Je kunt er nieuwe Volvo’s, Audi’s, Landrovers en Range Rovers kopen, maar er is ook een groot aanbod aan occasions. Het assortiment aan Volvo’s is verreweg het grootst. De accessoires die in de webshop worden verkocht zijn met name bedoeld voor Volvo’s. De reden waarom het bedrijf zo verknocht is aan de Volvo is de rijke historie van het merk, de luxe die wordt geboden en de kwaliteit van de auto’s.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *