Een evenement is niet compleet zonder koffie. Of het nu om een beurs gaat of een verjaardagsfeestje. Je maakt het helemaal af door je koffie op een unieke wijze te laten serveren. Bijvoorbeeld met Piaggio ape koffie. Je schakelt koffiecatering in, maar dan op een bijzondere manier. Vanuit de Piaggio ape wordt de koffie geserveerd. De koffie wordt bereid door een barista. Of meerdere, afhankelijk van de grootte van je evenement en jouw wensen. Of het nu een netwerkborrel is of de viering van een jubileum, met zo’n koffiecatering zal dat de mensen bij blijven.

Koffie van hoge kwaliteit

Als je kiest voor koffiecatering door Coffee on Wheels, kies je dus al voor een unieke ervaring. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste. Je wil je gasten of bezoekers, je vrienden en familie of je collega’s, ook smakelijke koffie serveren. Daarom kies je ook voor Coffee on Wheels. Zij zorgen niet alleen voor catering vanuit bijzondere koffiekarren, maar ook voor biologische koffie van hoge kwaliteit. Natuurlijk kunnen alle soorten koffie gemaakt worden. Of je hem nu liever zwart hebt of met suiker, als sterke espresso of een cappuccino. Het kan allemaal en het smaakt allemaal goed.

Uitstraling en vakkundigheid

De Piaggio ape is natuurlijk een mooie kar om koffie vanuit te kunnen serveren. Dat draagt al enorm bij aan de sfeer en dus de koffie-ervaring. Ook het feit dat er gewerkt wordt met hoge kwaliteit koffiebonen is natuurlijk relevant voor goede koffie en een goede ervaring. Maar de absolute bonus is de barista. Of je er nu één of meer wil inschakelen, ze zijn stuk voor stuk goed in hun vak en ook nog eens vriendelijk. Zo heb je met Coffee on Wheels catering die vriendelijk, uniek en goed is.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *