Bij Freedom Auto Aanpassingen staat jouw toekomstige rolstoelbus occasion te koop. Ben je op zoek naar een rolstoelbus, dan ben je bij Freedom aan het juiste adres. Dit bedrijf verkoopt de beste rolstoelbussen van hoge kwaliteit. Naast gloednieuwe rolstoelbussen kun je hier ook terecht voor een rolstoel bus occasion. Deze rolstoelbussen occasion zijn al gebruikt, maar zien er zo goed als nieuw uit door de reparatie en schoonmaak van Freedom. Een rolstoelbus occasion is dan gebruikt, maar hierdoor ook goedkoper. De busjes zijn zo goed als nieuw en het scheelt een hoop voor je portemonnee. 

De persoonlijke aanpak van Freedom

Iedereen is anders en heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom is de aanpak van Freedom altijd persoonlijk. Samen met jou wordt gekeken naar je situatie en voorkeuren en op basis daarvan de beste rolstoel bus gekozen. Van Freedom krijg je advies en hulp bij je keuze voor de beste rolstoelbus. Daarnaast mag je ook altijd een gratis proefrit nemen, zodat je echt kan voelen hoe het is om in de bus te zitten en/of rijden. Bij Freedom wordt echt per persoon gekeken naar welke bus het beste is en hoe je je daar in voelt. 

Rolstoel bus kopen of huren

Bij Freedom kun je een rolstoelbus kopen of huren. Als eerste kun je dus kiezen tussen een nieuwe bus of gebruikte bus, maar daarnaast kun je ook kiezen voor de bus kopen of huren. Als je de bus koopt is deze van jou en helemaal van jou. Als je een bus least, dan huur je in principe de bus. Als je de bus maar voor een bepaalde periode nodig hebt of eerst even wilt proeven hoe het is om in een rolstoelbus te zitten of rijden, dan is een bus leasen iets voor jou. Je zit er dan niet aan vast en kunt altijd later nog een bus kopen of juist niet.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *