Het Utrechtse consultancybedrijf Atomeus is zes jaar geleden opgericht door Raoul Rahimbaks. Hij is de CEO van deze onderneming. De afgelopen zes jaar zijn succesvol verlopen voor dit bedrijf dat een groot aantal klanten ondersteunt op gebied van data oplossingen, AI en Automation. “We staan altijd klaar om problemen op te lossen”, zegt Rahimbaks.

Jullie zijn in 2017 ontstaan. Hoe kijk je terug op die tijd?

“Het was een heel leerzame tijd. We hebben in de organisatie in deze periode veel aangepast. En er is heel veel gebeurd. Door Covid lag bijvoorbeeld de markt bijna twee jaar stil. En er was een hype rond technologieën die blijkbaar toch niet zo stabiel waren.”

Het was een soort achtbaan?

“We zijn ieder jaar gegroeid. Maar we zijn gegroeid door steeds kritisch te kijken naar we echt nodig hebben. Als nieuwe speler moet je je bewijzen, voordat klanten zaken met je willen gaan doen. Dat is best lastig in een Covid-periode, want je komt nergens binnen. Dat vraagstuk hebben we opgelost, zodat we zes jaar later nog steeds bestaan.”

Maar de laatste jaren, na Covid, heeft Atomeus toch heel goed gepresteerd?

“Ja, klopt. In 2021, 2022 en 2023 zijn we stevig gegroeid. Op het gebied van ons klantenportfolio, de omzet en het financiële plaatje daarachter.”

Hoe komt het dat zoveel klanten voor jullie kiezen?

“We zijn heel erg klantgericht en we zijn ook heel transparant in onze samenwerkingen. We vinden vertrouwen en transparantie heel belangrijk. Net als het investeren in onze opdrachtgevers. We geloven daarnaast in een heel persoonlijke aanpak, zodat we onze opdrachtgevers uitstekend kunnen bedienen. We staan altijd klaar om problemen op te lossen.”

Welke klanten bedienen jullie vooral?

“We hebben opdrachtgevers in bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening, automotive, zorg, overheid, banking en nog veel meer.”

Over Atomeus

Atomeus bestaat uit Atomeus Technology en Atomeus Data Solutions. Atomeus Technology ontwikkelt AI-gedreven technologie die bedrijven helpt de uitdagingen van deze nieuwe tijd het hoofd te bieden én nieuwe kansen te pakken. Atomeus Data Solutions biedt dataprofessionals voor de korte en lange termijn, ondersteuning bij data-gedreven besluitvorming en proces automation oplossingen voor een organisatie.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *