Thuis genieten van heerlijke koffie kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met de Bezzera Magica. Deze espressomachine maakt het gemakkelijk om thuis koffie te maken die ook nog eens heerlijk smaakt. Je hoeft dus niet meer buiten de deur te komen voor goede espresso’s, je maakt ze gewoon thuis in Nederland. De Bezzera Magica is één van de mogelijke espressomachines die je in huis kunt halen van Bezzera. Dit merk produceert al sinds 1901 espressomachines van hoge kwaliteit in Italiaans design. En dat ook nog voor een voordelige prijs.

Als door een barista gemaakt

Met de Bezzera Magica maak je koffie thuis zoals je hem van een barista zou kunnen verwachten. Je kunt er namelijk meer dan espresso en lungo mee zetten. Juist voor cappuccino’s en andere koffies met melk is de Bezzera Magica een goede optie. De machine kan namelijk tegelijkertijd koffie zetten en stomen door de warmtewisselaar. Een espressomachine zonder warmtewisselaar moet eerst afkoelen na het stomen om te voorkomen dat je koffie verbrandt. Bovendien is er door de koffieboiler van 2 liter veel stoompower om melk op t schuimen.

Materiaal en ontwerp

Een espressomachine van Bezzera is altijd een mooi apparaat voor in je keuken. RVS en chroom worden gecombineerd voor een ontwerp dat niet alleen fraai oogt, maar ook nog goed schoon te houden is. Het apparaat is voorzien van een professionele Faema E61 zetgreep, een warmtewisselaar, een stoompijp en een kokend watertap. Het is mogelijk om het apparaat direct op de waterkraan aan te sluiten. Ook heeft het apparaat een waterreservoir van 4 liter. Je hebt hiermee dus alles in huis om de meest heerlijke koffie te kunnen zetten. Voor jouzelf en voor vrienden of familie die over de vloer komen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *