Black Friday staat bekend om zijn hoge kortingen en goede deals. Populaire producten zoals technologie, kleding en huishoudproducten worden dan met veel korting verkocht. Apple producten zijn tijdens deze kortingsdag ook erg populair. Veel producten van dit merk worden in verschillende winkels verkocht met korting. Je kunt bijvoorbeeld erg goede Black Friday airpods deals scoren tijdens Black Friday. Heb je dus nog een nieuwe draadloze koptelefoon nodig? Wacht dan tot Black Friday en scoor de airpods met korting. Black Friday valt standaard in eind november, dus de airpods zijn een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders tijdens de feestdagen.

Black Friday: de grootste kortingsdag van het jaar

Black Friday keert elk jaar terug en is dan een van de grootste kortingsfestijnen in het jaar. Black Friday is een fenomeen overgewaaid vanuit Amerika. Hier valt het elke keer op de vrijdag na de feestdag Thanksgiving. Deze feestdag valt op de vierde donderdag in november, dus Black Friday is altijd op de vierde vrijdag in november. In 2022 valt Black Friday op 25 november en dan kun je de beste deals scoren voor onder andere airpods. Op en rondom deze dag kun je veel producten met korting kopen. Airpods worden ook elk jaar weer met korting verkocht in verschillende winkels.

Black Friday Apple deals

Niet alleen airpods zijn populair tijdens Black Friday. Ook andere Apple producten worden tijdens Black Friday met korting te koop gezet. Black Friday Apple deals zijn een van de bekendste tijdens Black Friday. Je kunt airpods scoren met korting, maar ook andere producten zoals de nieuwere iPhone, een iPad, iMac of ander product van Apple. Houd winkel zoals de Mediamarkt en Coolblue in de gaten voor de beste Black Friday Apple deals. Deze winkels verkopen veel Apple producten en hebben tot nu toe elk jaar meegedaan aan Black Friday.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *