Bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een cateraar in het midden van het land kunnen terecht bij Catering Ede. Deze totaalcateraar werkt vanuit de hoofdlocatie in Harskamp, maar levert diensten in de hele Veluwe. Het maakt niet uit welk soort feest je wilt organiseren, Catering Ede heeft een passende oplossing om je optimaal te ondersteunen, of het nu gaat om het serveren van complete maaltijden, een barbecue, een gourmet menu, desserts, buffetten en lunches. Daarnaast kunnen de medewerkers van de cateraar ook de complete organisatie van het feest voor hun rekening nemen.

Eigen slagerij

Op de website bengcatering.nl is alle informatie over de beschikbare services te vinden. De spil van het bedrijf is de eigen slagerij. Daar wordt het volledige proces van slachten tot en met de bereiding van de eindproducten in eigen beheer gedaan. Dat is een garantie dat je altijd de beste producten geserveerd krijgt. Het vlees is met name belangrijk bij evenementen als een barbecue. Voor de overige producten die bij feesten worden geserveerd wordt gebruik gemaakt van de diensten van lokale bedrijven. Broodjes zijn afkomstig van een bakker uit Harskamp, en groente en fruit wordt geleverd door lokale boeren.

Oplossingen voor bedrijven

Catering Ede is er niet alleen om de feesten en partijen van particulieren te voorzien van lekkere producten. Ook bedrijven kunnen het bedrijf inhuren voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Daarnaast kan Catering Ede de bedrijfscatering verzorgen. Op basis van de wensen van het bedrijf wordt dagelijks een gevarieerd aanbod van verse producten verzorgd. Ook bij de bedrijfscatering zijn de producten afkomstig uit de eigen slagerij en van lokale bedrijven. Als er werknemers zijn die speciale wensen hebben ten aanzien van het aanbod in het bedrijfsrestaurant, zoals veganistische producten en dranken,  wordt daarvoor een passende oplossing gezocht.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *